<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/604969358232104286?origin\x3dhttp://pink-paperheartz.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Lost Days, Pictures Fade.
♥PENNYLIANG

Photobucket
6April is my dayy.
Attached to ALICIA TSJ ♥
Singing is my passion ♥
Im not perfect, so are you.


♥Musics

♥Chats


♥FlyAways

1E4'10/2E4'11!Heartness Darling!Agnes-Choco Chip!ALICIA STEADYY!Alvin di!Amir Senior GayPartner!Angela CuteTwinneh!Alyssa!BoonHuoy XiaoMei!Bryce!caimei Mei!Carol!Celia Senior!Celine Mei!Chu Ming kor!Grace Spongebob!Hanaa-Mint Choco!Hui Ling xingan!HuiQi BaoBei!HongWei di!Jamie!JiaLing Chiochio Twinneh!JINGYUN DARLING!Jolynn!Krystal SDA Twinn!KunXing!Lisa!Minhea!Minnie Jie!Nicolle!Odessa SiaoZhaBor!Phyllis Mei!Qianhong Jie!RuiLin!Shervas!Shixuan Jie!ShuHui!SiLi!SimShuang Senior Mohit!Tammy Kindergarden Fren!Temmie SugarBaby!Weilin Kor!Wen Hong!Wen Xin Strawberry!WenYuen WoDeGu!Xiao En Jie!Xiao Xian!YanZhen!Yi Chen!Yik Kuen!Yisi Senior Mummy!Yi Ting!Yuki Mei!Yuna!Zhen An Mei!ZhiQing ChioBu!

Designed by: Ahting

♥FeelingsChange, ButMemoriesDon't.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011

Friday, July 10, 2009 - 5:33 PM

1) Who was the last person you texted? Ans: hazim?
2)Who was the first person you texted today? Ans: Jiale
3)Who was the last person you meet? Ans:Mother
4)Would you consider yourself spoiled? Ans: Dunnoe
5)What time did you went to bed last nite? Ans: 11 plus
6)Have you ever have a best friend who is opposite sex? Ans: maybe lor.
7)Do you want someone dead? Ans: Of cos not!!
8)What are you thinking right now? Ans: tinking bout tis que la
9)Who was the last person you took picture with? Ans: Jingyun?
10)Do you wish someone is with you right now? Ans: Yes.
11)Who are you talking to right now? Ans: Jingyun
12)What was the last msg say? Ans: i tink is message jiale saying wad i use com then tell u or sth
13)Is someone in your mind? Ans:Yes.
14)Who was complaining to you right now? Ans: Nobody.
15)10 people are TAG to do this quiz.
1) Jingyun
2) Yisi
3) Huiling
4) Hazim
5) Tiong Poh

6) You
7) You
8) You
9) You
10) You
16) When was the last time you chatted with 3(Huiling)?Ans: Now
17) What if 5(TiongPoh) and 10(You) quarrel?Ans: erm i tink you will win=D
18)Who is 1(Jingyun) having a relationship with?Ans:duh!!! me la...
19) Is 9(You) fierce?Ans: you arh? how would i noe
20) Is 3(Huiling) and 4(Hazim) studying in the same skool?Ans: of cos
21) Who is 2(Yisi) to you?Ans: My senior aka my mummy!!
22) How did you know 10(You)?Ans: we met somewhere and became frens?.
23) When did you last talk to 6(You) and 8(You)?Ans: Dunnoe depends who is the You
24) Are you close with 7(you)?Ans: who are you?
25) What if 5(Tiongpoh) and 7(You) fight?Ans: hmm... see wad kind of fight lor
26) How long have you know 1(Jingyun)Ans: Primary one i noe her but not very well
27) How long have you know 9(You)?Ans: How would i noe
28) Say something about 2(Yisi).Ans: She is pretty and Funny
29) Is 4(hazim) trustworthy?Ans: maybe.
30) Who is 1(Jingyun) to you?Ans: shes my romeo
31) Do you quarrel with 7(You) everytime?Ans: No
32) How well do you know 5(TiongPoh)?Ans: dunnoe. u wanna noe him? go ask him la..
33) Do you know things about 1(Jingyun)?Ans: Of cos my roemo leh
34) Is 2(Yisi) and 9(You) classmates?Ans: maybe yes maybe no depends on who are u

35) What if 4(hazim) and 10(you) fight?Ans: dunnoe la
**Note, Those names I write, U can choose not to do the quiz.Finally FINISH!